Een uitje om nooit meer te vergeten...

Meer bewegen en dus een fysiek en mentaal gezondere gesteldheid van het lichaam en de geest zorgen bij werknemers voor een hogere arbeidsintensiviteit, zo werd eerder bewezen uit verschillende onderzoeken. Als die stelling dan ook nog gepaard gaat met de focus op teambuilding en een dynamische dag of avond uit voor uw bedrijf, zijn de voornaamste voordelen van het project 'Business to Basketball' van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball direct genoemd.

Wat houdt het in?

Een op maat verzorgde basketballclinic. Een dagje uit waarin teambuilding, bewegen en plezier centraal staan. Op een simpele en leuke manier worden de basisprincipes van het basketbal aangeleerd en zullen u en uw werknemers ervaren hoe het is om deze dynamische sport te beoefenen.

De clinic

De clinic (of basketballtraining) wordt gegeven door coaches, spelers of ex-spelers die ervaring hebben op het hoogste basketballniveau in Nederland. Tijdens de groepstraining zullen de 'fundamentals' als dribbelen, passen en schieten op een leuke en simpele manier aan de orde komen. De clinic is opgebouwd op een manier die toegankelijk is voor iedereen. In overleg zal de duur van een clinic rond de anderhalf uur zijn. De nadruk wordt gelegd op plezier en gegarandeerd geeft deze clinic uw bedrijf een basketballervaring om nooit meer te vergeten!

Locatie

De clinic wordt zo mogelijk gegeven in de Vijf Meihal te Leiden, de thuisbasis van de eredivisie basketballclub Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Naast de beschikking over kleedkamers en trainingsfaciliteiten kan er ook gebruik worden gemaakt van de lounge en restaurant 'Hometown Leiden'. Deze ruimte is uitermate geschikt als locatie voor een receptie, lunch/diner en bedrijfsfeesten. Een geheel verzorgde catering kan worden aangereikt in de vorm van een staand buffet, zittend buffet, lunch of meergangendiner en een ruim scala aan culinaire variaties.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het is in principe maatwerk. U kunt kiezen voor 1 of meerdere onderdelen zoals:

  • Ontvangst koffie/thee
  • Trainings tenue (voor alle deelnemers)
  • Basketbal (voor alle deelnemers)
  • Profesionele basketball clinic (60 / 90 min)
  • Foto reportage
  • Buffet/diner
  • Borrel

Informatie

Voor boekingen of meer informatie kunt u contact opnemen met voor meer informatie kunt u mailen naar info@eredivisiebasketballleiden.nl