De ZZ Leiden Businessclub is het grootste zakelijke netwerk van Leiden en omgeving, met ondernemingen van groot tot klein en vertegenwoordigers uit elke mogelijke branche. Voor  partners van ZZ Leiden zijn er diverse opties. Van Strategisch Partner, inclusief de daarbij behorende aantrekkelijke communicatiemogelijkheden en het lidmaatschap van onze businessclub, tot een van onze de verrassende wedstrijdarrangementen. Voor en na afloop van de wedstrijden is er altijd uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje in de HomeTown Lounge, de sfeervolle ruimte voor de leden van de businessclub. Geniet vanaf uw eigen VIP-seat van de acties en spanning van de thuiswedstrijden van ZZ Leiden Basketball.

Wilt u uw onderneming een aantrekkelijk podium bieden en nadrukkelijk zichtbaar zijn tijdens de thuiswedstrijden van ZZ Basketball Leiden? Ook dat kan uiteraard: in de hal zelf, maar ook op tv (Ziggo, NOS Studio Sport én livestream). 

 

Niet alleen op wedstrijddagen staan wij voor u klaar. Ook op niet-wedstrijddagen hebben wij gedurende het basketbalseizoen een gevarieerd programma, waarbij u in contact kunt komen met uw collega-sponsoren om uw relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Met activiteiten zoals de businessclubreis, bedrijfsbezoeken en netwerksessies worden onze businesspartners actief aan elkaar verbonden.

Kortom, de ZZ Leiden Businessclub biedt een uniek platform dat topsport, maatschappelijke initiatieven en zakendoen combineert. Een partnership met ZZ Leiden is een  mooie aanvulling op uw businessactiviteiten: u breidt uw netwerk uit, vergroot uw naamsbekendheid en u kunt uw relaties in een sfeervolle, stimulerende ambiance ontvangen en fêteren.  

Wij heten u graag van harte welkom als nieuwe partner van ZZ Leiden.

Download de brochure