In veel gevallen is een partnershipovereenkomst maatwerk, aangezien ieder bedrijf verschillend is en andere behoeften heeft. Wij hanteren vier verschillende partnershipniveaus. Het spreekt voor zich dat een hogere investering beloond wordt met een hoger partnershipniveau en de daarbij behorende tegenprestaties. De hogere partnershippakketten worden volledig aangepast aan uw specifieke wensen. Bij de basispakketten staan de tegenprestaties in een vast kader.

Businessclub Partner

Dit is het basispakket waarmee u lid wordt van de businessclub. U krijgt onder meer 4 VIP-seats met vooraf aan elke thuiswedstrijd een buffet in de businesslounge. Daarnaast heeft u een reclame-uiting op de LED boarding, in de Leiden basket-app, op de website, naamsvermelding in de gameguide bij elke thuiswedstrijd en u wordt uiteraard uitgenodigd voor alle activiteiten van de businessclub.

Business Partner

Dit is gelijk aan het pakket voor Businessclub Partners, maar dan met een hogere frequentie en langere zichtbaar- heid van uw reclame-uiting op de LED boarding. Daar komt bij dat uw logo op de achterkant van de spelersbus komt te staan en wordt opgenomen in de gameguide die bij iedere wedstrijd wordt uitgedeeld.

Outstanding Partner

Als outstanding partner zijn er diverse opties als toevoe- ging op het basispakket. We kennen meerdere varianten van Outstanding Partners en deze pakketten worden afgestemd op de specifieke wensen van de partner. De belangrijkste verschillen zitten met name in de mogelijk- heden van de reclame-uitingen (vaste boarding, vloerstic- kers, kleding etc.) en het aantal VIP-seats.

Strategic Partner

Dit is het hoogste partnershipniveau dat op dit moment door Zorg en Zekerheid wordt ingevuld. Als Strategic Partner bent u de exclusieve naamgevende sponsor.

In hechte samenwerking met de club wordt een pakket tegenprestaties volledig naar de behoeften van de partner samengesteld.

Naast de vier partnershipniveaus zijn er nog aparte pakketten voor partners uit de non-profit sector en onze mediapartners.

Alles op een rijtje

Het complete overzicht en de matrix met de tegenprestaties vindt u op de achterkant van de brochure.

Download de brochure