De nieuwe ZZ Leiden basketbal podcast - dé podcast voor alle fans, volgers en liefhebbers van het professionele basketbalteam ZZ Leiden.

In deze tweewekelijkse podcast wordt een diepgaande en unieke kijk op de club, de spelers, de coaching staf en alle andere interessante aspecten van de club. We zullen de recente ontwikkelingen, wedstrijdverslagen, hoogtepunten, analyses en exclusieve interviews behandelen om je een volledig beeld te geven van wat er binnen de club speelt.

Het doel is om de podcast zo informatief mogelijk te maken, waarbij we ook ruimte bieden voor interactie met de luisteraars. We moedigen jullie dan ook aan om vragen, opmerkingen, suggesties en zelfs discussiepunten in te sturen via onze sociale mediakanalen of e-mailadressen. Jouw input kan worden gebruikt om toekomstige afleveringen vorm te geven en maakt deze podcast echt een collectieve beleving.

Elke episode zal een mix zijn van inhoud, entertainment en gezelligheid. We willen niet alleen feitelijke informatie delen, maar ook een leuke en gezellige sfeer creëren waarin iedereen zich betrokken voelt bij de podcast en er optimaal van kan genieten.

Blijf op de hoogte, blijf betrokken en laten we samen genieten van al het mooie wat ZZ Leiden met zich mee brengt.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, antwoorden van prijsvragen of zelfs discussiepunten? Mail dan naar: zzleidenpodcast@hotmail.com

🏀 Volg ons op je favoriete streamingsdienst, druk op het belletje & geef minimaal 5 sterren als beoordeling!

 

Klik op de buttons om de podcast app van je keuze te openen: