De verkoop voor de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen van Zorg en Zekerheid Leiden (2019-2020) is van start gegaan. Tot 1 juli is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting, daarna geldt de normale prijs.

Tot 1 juli kost een seizoenkaart voor de zaal € 160,-. Voor een seizoenkaart voor de hoofdtribune ben je tot 1 juli € 245,- kwijt. Een seizoenkaart voor jeugdleden tot en met 17 jaar kost tot 1 juli € 120,-. Dan is het ook nog mogelijk om een seizoenkaart voor een gezin (twee volwassenen en twee kinderen) aan te schaffen. De prijs hiervan bedraagt € 535,-. Let wel: voor alle kaarten komt er nog € 15,- aan administratiekosten bij.

Met ingang van 1 juli gelden andere prijzen. Een seizoenkaart voor in de zaal kost dan € 180,-. Wil je een seizoenkaart voor de hoofdtribune, dan betaal je daarvoor € 280,-. Jeugdleden tot en met 17 jaar zijn dan € 135,- kwijt voor een seizoenkaart. De seizoenkaart voor een gezin komt uit op € 585,-. Ook hier geldt dat er bij aanschaf van een seizoenkaart nog € 15,- aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

De prijzen voor de seizoenkaarten zijn iets omhoog gegaan. Dit heeft te maken met hogere kosten door inflatie en hogere btw-tarieven. Daarnaast wil Zorg en Zekerheid Leiden meedoen in Europa en concureren met de andere Nederlandse topploegen. Dat betekent een duurder huishoudboekje! Topbasketbal heeft nu eenmaal een prjskaartje.

Niettemin biedt een seizoenkaart veel voordelen. Je kunt rekenen op toegang bij 25 thuiswedstrijden en dan betaal je bij een gewone seizoenkaart voor in de zaal gemiddeld € 6,40 en dat is altijd nog meer dan 50% korting ten opzichte van de prijs voor een los wedstrijdkaartje. Alle reden dus om te profiteren van de vroegboekkorting.

De seizoenkaart is geldig voor alle thuiswedstrijden voor de competitie, de beker (met uitzondering van de bekerfinale) en de play-offs.

Je kunt de seizoenkaart hier aanschaffen. Wees er snel bij en profiteer van de vroegboekkorting!


Eredivisie Seizoenkaarten

Meer nieuwsberichten