Je bent van harte welkom in de Vijf Meihal! Ben je 13 jaar of ouder? dan heb je voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

 1.    Bestel een ticket voor de wedstrijd

2.    Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

3.    Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs.

4.    Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de Vijf Meihal. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je wedstrijdticket zien.

 

Prijzen vanaf 1 juli

Seizoenkaart voor de zaal  € 180,-
Seizoenkaart voor de hoofdtribune € 280,-
Seizoenkaart voor de jeugd (t/m18)  € 135,-
Seizoenkaart voor een gezin (twee volwassenen en twee kinderen)  € 585,-

Let wel: voor alle kaarten komt er nog € 15,- aan administratiekosten bij.

De prijzen voor de seizoenkaarten zijn gelijk gebleven ten opzicht van het seizoen 2019/2020. Je kunt rekenen op toegang bij ongeveer 25 thuiswedstrijden.

De seizoenkaart is geldig voor alle thuiswedstrijden voor de Nederlandse competitie, Supercup, cross border wedstrijden in de BNXT league,  de beker (excl. de bekerfinale) en de play-offs.

Bestelformulier

Seizoenkaarten

Type Aantal Ticketprijs
Hoofdtribune verwijderen € 280.00
Zaal - Volwassenen verwijderen € 180.00
Zaal - Jeugd t/m 17 verwijderen € 135.00
Gezinskaart verwijderen € 585.00

SUBTOTAAL 0.00
Administratiekosten 0.00
TOTAAL 0.00

Persoonlijke gegevens

Dit e-mailadres wordt gebruikt voor de app koppeling.