Seizoenskaart 24/25

KOOP NU JE NIEUWE SEIZOENSKAART!

We sixed it!
Na het behalen van het 6e landskampioenschap kijken we nu alweer uit naar het volgende seizoen Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat belooft spectaculairder te worden dan ooit. Er is voor het eerst sprake van een volledige competitie met 19 ploegen uit Nederland en België. Dat zijn 36 wedstrijden (uit en thuis), dus voor ZZ Leiden 10 wedstrijden meer, waarvan 5 extra thuiswedstrijden!

Zelfde kosten!
Het bestuur heeft besloten de seizoenskaarten voor hetzelfde tarief aan te bieden als afgelopen seizoen. Maar wat krijg je er nou precies voor?

  • Langer seizoen, meer wedstrijden: We verwachten in totaal 26 thuiswedstrijden, waarvan 18 competitie, 2 basketbalcup en 5 play-off thuiswedstrijden.
  • Makkelijk toegang: Geen gedoe met losse tickets. Je hebt altijd je kaartje bij de hand. Bij verhindering kun je je ticket digitaal doorsturen naar iemand anders.
  • Voordeel: Met een seizoenkaart bespaar je ruim 30% ten opzichte van losse ticketprijzen. Met de vroegboekkorting nog iets meer.
  • Vaste prijsgarantie: Voor de verwachte BTW-verhoging voor tickets van 9% naar 21% per 1 januari 2025 betaal je niks extra.

* Europacupwedstrijden zijn niet inbegrepen. Hiervoor krijgen seizoenkaarthouders 10% korting op de toegangsprijs.

Indeling tribunes
De businessclubtribunes worden voor seizoen 24/25 volgens het oorspronkelijke plan gewisseld van zijde (zowel boven als onder). Dit betekent dat de leden van de Blauwe Brigade in overleg met hen terechtkomen op de plekken waar tot nu toe de businessclubleden boven zaten. Voor het middelste vak (J) zijn voor de Blauwe Brigade net als vorig seizoen (vak N) weer vrije zitplaatsen toegewezen.

De tribunes waarvoor seizoenkaarten 24/25 kunnen worden gekocht zijn:
A, B en C (beneden) en I, J (vrije zitplaatsen), K (boven).

 * Bij alle seizoenkaarten komt een bedrag voor administratie- en servicekosten van €25,-.

Gezinskaart

Gezinnen betalen voor 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen de gewone prijs en voor elk extra kind krijg je 50% korting.

Vraag gezinskaart aan per email

Bij alle seizoenkaarten komt een bedrag voor administratie- en servicekosten van €25,-.

Bestelformulier

Seizoenkaarten

Type Vak Aantal Prijs
Volwassene € 395.00
Jeugd (t/m 17) € 175.00
SUBTOTAAL 0.00
Administratiekosten 0.00
TOTAAL 0.00

Persoonlijke gegevens

Dit e-mailadres wordt gebruikt voor de app koppeling.