Het zal even wennen worden in een nieuwe hal, maar met onze fans maken we het overal gezellig toch?

De indeling van de hal zal niet heel anders zijn dan in de Vijf Meihal. Met tribunes langs het veld en achter de baskets zal de nieuwe hal ook weer een echte arena zijn. Er is ietsje meer ruimte rondom het veld en dat is geen overbodige luxe!

Seizoenkaarthouders krijgen een vaste zitplaats of een plek in een vast vak in de nieuwe hal aan de lange zijde of achter de thuisbasket en dat zal voor veel fans als muziek in de oren klinken.

Helaas is het zo dat het nog niet mogelijk is om bij het aanschaffen van een seizoenkaart direct al je vaste plek te kiezen. Daarom zullen we een lijst aanmaken met alle seizoenkaarten op chronologische volgorde van moment van ontvangen betaling. Sta je bovenaan de lijst dan heb je als eerste de keus om je plekje uit te zoeken (aan de lange zijde of achter de basket). Seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen krijgen prioriteit.

De voordelen van een seizoenkaart zijn legio:

  • Met een ZZ Leiden seizoenkaart heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden, de crossborder competitiewedstrijden, de NL play-offs, de BNXT play-offs, Supercup, en de wedstrijden voor de NBB Basketbal Cup (excl de finale).
  • Je hebt je eigen vaste zitplaats (stoeltje en geen houten bank!)
  • Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke korting op de Europese wedstrijden.
  • Als je een keer niet naar een wedstrijd kunt dan is je kaart overdraagbaar.
  • Op basis van het afgelopen seizoen zou je maar liefst 23 wedstrijden hebben kunnen bezoeken!! Hiermee kan je meer dan 30% besparen ten opzichte van losse ticketprijzen.

Kortom alle reden om snel een seizoenkaart te scoren!

Jij bent er het komende seizoen toch ook weer bij? Ga snel naar de ticketpagina om jouw seizoenkaart te bestellen! Tot 15 juli kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting.

De prijzen zijn helaas noodgedwongen gestegen ten opzichte van voorgaande jaren. Dit heeft alles te maken met de stijgende kosten waar ZZ Leiden mee geconfronteerd wordt met de ingebruikname van de nieuwe hal. Het bestuur van ZZ Leiden begrijpt dat dit bij sommige supporters tot onvrede leidt maar als de club op topniveau wil blijven acteren zal iedereen moeten bijdragen. Supportervereniging de Blauwe Brigade en het bestuur van ZZ Leiden hebben hierover gesproken en dit heeft geleid tot de volgende gezamenlijke statement van ZZ Leiden en supportersvereniging de Blauwe Brigade met een uitleg over deze kostenstijging.


BNXT_League Eredivisie Seizoenkaarten

Meer nieuwsberichten