Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wordt versterkt met Ramses Braakman. Hij wordt verantwoordelijk voor commercie. Door zijn komst ontstaat een zeskoppig bestuur.

Marcel Verburg, voorzitter Zorg en Zekerheid Leiden Basketball: "Na 18 jaar gaan we een nieuwe fase in, nu we als club aandeelhouder zijn geworden van de BNXT League, samen met 17 andere clubs in Nederland en België. We werken momenteel aan een transitie die ons fundament voor de toekomst verder gaat versterken. De ervaring en kennis van Ramses op bestuurlijk en commercieel vlak komt daarbij goed van pas. Ons bestuursteam is blij met zijn komst."

Ramses is geen onbekende in het basketbal en in Leiden. De afgelopen 3 jaar was hij voorzitter van de BNXT League en daarvoor 5 jaar voorzitter van de Dutch Basketball League. Met zijn creatief bureau Hart Voor De Zaak is hij sponsor van het eerste uur van ZZ Leiden. Ook was hij eerder 10 jaar voorzitter van de Vrienden van jongerenhospice Xenia en 8 jaar voorzitter van de sponsorcommissie van de Leidse Rugbyclub DIOK, naast zijn diverse bestuursfuncties in Leidse ondernemersverenigingen.

Ramses Braakman (zie de foto van Robert Verboon): "Het voelt als een soort van thuiskomen. ZZ is echt mijn club en Leiden is mijn stad. Ik kijk er naar uit om te kunnen bijdragen aan de legacy van deze prachtige organisatie die zoveel betekent voor onze stad op sportief en maatschappelijk vlak, maar ook voor de promotie van Leiden in binnen- en buitenland. We zijn bezig met een strategisch plan voor een gezonde, duurzame toekomst van de club en betrekken daarbij o.a. jonge Leidse basketbalgekke ondernemers die staan te popelen om ook hun steentje te kunnen bijdragen. Hoe fantastisch is dat. Ik heb er heel veel zin in."


Bestuur Eredivisie Ramses_Braakman

Meer nieuwsberichten