Tijdens de bestuursvergadering gisteravond werd bekend gemaakt dat Sanne Kramp tot het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball toetreedt. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de portefeuille communicatie.

Sanne Kramp (29 jaar) is geboren en getogen in Leiden. Al van jongs af aan bezoekt zij de wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. In het dagelijks leven werkt Sanne in Amsterdam als HR-adviseur op een advocatenkantoor. “Inmiddels heb ik ook ervaring opgedaan in verschillende marketing- en communicatieprojecten”, geeft Sanne aan.

Bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball ontfermt Sanne zich over de portefeuille die Niek van Bemmel de afgelopen vijf jaar onder zijn hoede heeft gehad. Het gaat hierbij om communicatie, marketing en PR. “Ik kijk er ontzettend naar uit om met het team verder te bouwen aan de communicatiestrategie van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball”, stelt Sanne.

“We zijn heel blij dat we met Sanne de positie van communicatie hebben kunnen invullen”, stelt Marcel Verburg, voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. “Een jonge, enthousiaste vrouw die de troepen gaat leiden voor wat betreft het mediateam.”

Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball bestaat verder uit Marcel Verburg (voorzitter), Rob van Hooven (technische zaken), Henriëtte van Baalen (juridische zaken) en Didos van Dam (financiën).


Bestuur Communicatie Eredivisie Sanne_Kramp

Meer nieuwsberichten