Zorg en Zekerheid Leiden heeft zich net als vorig seizoen geplaatst voor de tweede ronde groepsfase van de FIBA Europe Cup. Om de Leidse basketbaltrots bij alle thuiswedstrijden tegen topploegen uit Europa te ondersteunen in de FIBA Europe Cup, is er een speciale passe-partout verkrijgbaar.

Het zijn geen misselijke ploegen waartegen Zorg en Zekerheid Leiden het gaat opnemen. Zo staat Pinar Karsiyaka in de sterke Turkse competitie gedeeld eerste met powerhouses als Anadolu Efes en Fenerbahce. De ploeg van hoofdcoach Ufuk Sarica heeft in negen duels pas één nederlaag geleden en dat is uitgerekend tegen Bahcesehir, de andere Turkse ploeg in de poule van Zorg en Zekerheid Leiden. Gek genoeg is dat ook de enige winstpartij van Bahcesehir College in de Turkse competitie tot nu toe.

Enisey Krasnoyarsk is momenteel de nummer 4 van Rusland, maar dat komt meer doordat de ploeg minder wedstrijden heeft gespeeld. Met twee nederlagen sta je eigenlijk ook gelijk met de nummer 2. Wat wel opvallend is, is dat Enisey Krasnoyarsk in de openingswedstrijd van het seizoen met 80-71 wist te winnen van CSKA Moskou.

Bespaar flink op de aankoop van losse kaarten! Bovendien maak je maar één keer de transactiekosten en bespaar je nog eens 3 euro.

Je kunt de kaartjes in de passe-partout natuurlijk delen, dus als je niet alle wedstrijden kunt komen, kun je je kaartje aan iemand anders doorgeven.

Seizoenkaarthouders krijgen per email een kortingscode toegestuurd die ze bij het bestelproces moeten invoeren om de korting te activeren.

Bij het bestellen van een passe-partout zul je je kaartjes een paar dagen vóór de eerste wedstrijd ontvangen.

Prijzen voor niet-seizoenkaarthouders
Volwassen Zaal: € 40,-
Hoofdtribune: € 47,50
Jeugd t/m17 zaal: € 20,-

Prijzen voor seizoenkaarthouders
Volwassen Zaal: € 30,-
Hoofdtribune: € 37,50
Jeugd t/m17 zaal: € 15,-

De Europe Cup passe-partout kan je hier bestellen.

Het schema voor de thuiswedstrijden (alle duels beginnen om 20.00 uur) luidt als volgt:
11 dec: Zorg en Zekerheid Leiden – Pinar Karsiyaka (Turkije)
8 jan: Zorg en Zekerheid Leiden – Enisey Krasnoyarsk (Rusland)
29 jan: Zorg en Zekerheid Leiden – Bahcesehir College (Turkije)


Eredivisie EuropeCup FIBA Passe-partout

Meer nieuwsberichten