De verkoop voor de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen van Zorg en Zekerheid Leiden (2019-2020) is in volle gang. Wie wil profiteren van een voordelige vroegboekkorting, heeft daar nog tien dagen voor. De prijs van een voor 1 juli aangeschafte seizoenkaart kan rekenen op meer dan 50% korting ten opzichte van de prijs van een los wedstrijdkaartje.

Tot 1 juli kost een seizoenkaart voor de zaal € 160,-. Voor een seizoenkaart voor de hoofdtribune ben je tot 1 juli € 245,- kwijt. Een seizoenkaart voor jeugdleden tot en met 17 jaar kost tot 1 juli € 120,-. Dan is het ook nog mogelijk om een seizoenkaart voor een gezin (twee volwassenen en twee kinderen) aan te schaffen. De prijs hiervan bedraagt € 535,-. Let wel: voor alle kaarten komt er nog € 15,- aan administratiekosten bij.

Met ingang van 1 juli gelden andere prijzen. Een seizoenkaart voor in de zaal kost dan € 180,-. Wil je een seizoenkaart voor de hoofdtribune, dan betaal je daarvoor € 280,-. Jeugdleden tot en met 17 jaar zijn dan € 135,- kwijt voor een seizoenkaart. De seizoenkaart voor een gezin komt uit op € 585,-. Ook hier geldt dat er bij aanschaf van een seizoenkaart nog € 15,- aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

Een seizoenkaart biedt veel voordelen. Je kunt rekenen op toegang bij 25 thuiswedstrijden en dan betaal je bij een gewone seizoenkaart voor in de zaal gemiddeld slechts 7 euro per wedstrijd. Dit is altijd nog meer dan 50% korting ten opzichte van de prijs voor een los wedstrijdkaartje. Alle reden dus om te profiteren van de vroegboekkorting.
De seizoenkaart is geldig voor alle thuiswedstrijden voor de competitie, de beker (met uitzondering van de bekerfinale) en de play-offs.

Je kunt de seizoenkaart hier aanschaffen. Wees er snel bij en profiteer van de vroegboekkorting!


Eredivisie Seizoenkaarten

Meer nieuwsberichten