Tot en met zondag 30 juni is het nog mogelijk om voor een voordelige prijs een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen van Zorg en Zekerheid Leiden (2019-2020) aan te schaffen. Je hebt daar dus nog drie dagen de tijd voor. Buiten dat je meer dan 50% korting hebt ten opzichte van de prijs van een los wedstrijdkaartje, heb je ook voordeel bij de Europese wedstrijden!

Tot 1 juli kost een seizoenkaart voor de zaal € 160,-. Voor een seizoenkaart voor de hoofdtribune ben je tot 1 juli € 245,- kwijt. Een seizoenkaart voor jeugdleden tot en met 17 jaar kost tot 1 juli € 120,-. Dan is het ook nog mogelijk om een seizoenkaart voor een gezin (twee volwassenen en twee kinderen) aan te schaffen. De prijs hiervan bedraagt € 535,-. Let wel: voor alle kaarten komt er nog € 15,- aan administratiekosten bij.

Met ingang van 1 juli gelden andere prijzen. Een seizoenkaart voor in de zaal kost dan € 180,-. Wil je een seizoenkaart voor de hoofdtribune, dan betaal je daarvoor € 280,-. Jeugdleden tot en met 17 jaar zijn dan € 135,- kwijt voor een seizoenkaart. De seizoenkaart voor een gezin komt uit op € 585,-. Ook hier geldt dat er bij aanschaf van een seizoenkaart nog € 15,- aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

FIBA Europe Cup

Een seizoenkaart biedt veel voordelen. Je kunt rekenen op toegang bij 25 thuiswedstrijden en dan betaal je bij een gewone seizoenkaart voor in de zaal gemiddeld slechts 7 euro per wedstrijd. Dit is altijd nog meer dan 50% korting ten opzichte van de prijs voor een los wedstrijdkaartje. Bovendien heb je ook nog eens voordeel bij wedstrijden voor de FIBA Europe Cup. Houders van een seizoenkaart kunnen bij een thuiswedstrijd voor de FIBA Europe Cup voor 10 euro al naar binnen. Dat is dus ook een wezenlijk voordeel! Alle reden dus om te profiteren van de vroegboekkorting.

De seizoenkaart is geldig voor alle thuiswedstrijden voor de competitie, de beker (met uitzondering van de bekerfinale) en de play-offs.

Je kunt de seizoenkaart hier aanschaffen. Wees er snel bij en profiteer nog drie dagen van de vroegboekkorting!


Eredivisie Seizoenkaarten

Meer nieuwsberichten