58-92

Datum: zondag 26 november 2017 · 18:30
Team: U18
Locatie: Sportcentrum Oude Rijn, Vleuten

U18 opnieuw te sterk voor Uball

Voor de tweede keer in drie dagen tijd kwam Zorg en Zekerheid Leiden U18 in actie tegen Uball. Afgelopen vrijdag werd de bekerwedstrijd in Leiden gewonnen, dit keer was de Leidse formatie in Utrecht te sterk voor Uball: 58-92.

Het was kort dag zo na de bekerwedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Uball. Deze keer moesten we in Utrecht aan de slag. Het ging dit keer in het eerste kwart iets stroever, met name de verdediging was niet op pijl. Spelers konden af en toe zo door de Leidse verdediging heen lopen zonder een verdediger tegen te komen. Buiten dat liep de aanval van U18 iets minder gesmeerd dan normaal.

Uiteindelijk kwamen de Leidenaars toch los en liep de voorsprong gestaag op. Zorg en Zekerheid Leiden wist de twee punten van deze wedstrijd vrij eenvoudig mee naar huis te nemen. Eindstand 92-58.

Na dit succesvolle weekend is U18 negen wedstrijden ongeslagen. Met New Heroes komend weekend in Leiden kan Zorg en Zekerheid Leiden afstand gaan nemen van de concurrentie. Al met al een mooi weekend voor de boeg.

Topscorers: Bart 22 (11 rebounds), Lucas 20 en Jeffrey 12.