Team: U18
Locatie: Tuinwijk, Bergen op Zoom

Makkelijke winst voor U18

Na de eerste winstpartij tegen Crackerjacks was Zorg en Zekerheid Leiden U18 goed gestemd. Er was hard getraind en het team wilde deze lijn voortzetten.

U18 begon scherp aan de wedstrijd, die al gauw geen wedstrijd meer bleek te zijn. Een 24-6 run maakte dat meteen duidelijk. Supermooie aanvallen en een aantal goede breaks zorgden voor de voorsprong.

Een kleine kanttekening bij deze wedstrijd was de Leidse defense. De tegenstander kreeg, zoals ook al in eerdere wedstrijden, enorm veel vrije worpen: 14 keer in de eerste helft. Het was bijna de enige manier waarop de tegenstander kon scoren. De verdediging van U18 was pittig, waardoor Giants moeite had om te scoren.

De tweede helft was vrij snel gespeeld, iedereen droeg zijn steentje bij aan de uiteindelijk makkelijke overwinning.
Een aantal mooie lichtpuntjes waren de twee monsterdunks van Troy, waardoor er toch spektakel was. Eindstand 54-99.

Topscorers: Bart 17 (15 rebounds), Lucas 17, Jeffrey 16, Troy 13 en Tijmen 13.