89-62

Datum: zaterdag 30 september 2017 · 15:15
Locatie: Houtkwartier, Leiden

Winst voor U18

Na de nederlaag tegen Zwolle was Zorg en Zekerheid Leiden echt gebrand op een goed resultaat tegen Crackerjacks. De wedstrijd had voor de Leidse ploeg een zware lading, omdat er twee wedstrijden oprij waren verloren.

Zorg en Zekerheid Leiden begon scherp aan de wedstrijd, maar was net als de vorige wedstrijden te gehaast in de aanval. Gelukkig vielen de schoten nu iets beter dan in de vorige wedstrijden. Een aantal mooie breaks en uitgespeelde aanvallen zorgden voor een voorsprong met rust: 45-31.

De tweede helft is de Leidse ploeg niet meer in gevaar gekomen. Goede aanvallen en een iets stabielere verdediging hebben voor de broodnodige overwinning gezorgd. Eindstand: 89-62.

“We hebben deze wedstrijd als team gewonnen, waarvoor mijn complimenten”, stelde coach Edwin Engelhart na afloop.

Topscorers: Troy 23, Lucas 13, Bart 12, Tijmen 12 en Nezar 12.