Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft woensdagavond voor aanvang van de FIBA Europe Cup wedstrijd tegen SL Benfica op de middenstip bekend gemaakt dat Strategic Partner Zorg en Zekerheid de optie in het contract heeft gelicht, waarmee de club ook in het seizoen 2020/2021 verzekerd is van de succesvolle samenwerking met de zorgverzekeraar uit Leiden.

De verlenging van het contract betekent dat Zorg en Zekerheid in 2020 het vijftiende jaar in zal gaan als hoofdsponsor van de basketbalclub uit Leiden, een unicum in de Nederlandse basketbalgeschiedenis.

“We zijn er enorm trots op dat we met Zorg en Zekerheid een derde lustrum kunnen volmaken”, stelt Marcel Verburg, voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. “De continuïteit die dit partnerschap met zich meebrengt, is wat ons al jaren de mogelijkheid biedt om mee te draaien in de top van het Nederlandse basketbal. De nauwe samenwerking gaat verder dan alleen op het basketbalveld. Steeds meer ligt de nadruk ook op projecten met een maatschappelijk karakter, waarin het basketbal een centrale rol speelt. Denk aan clinics bij scholen, pleintjesbasketbal en ook het bezoek van wedstrijden door speciale groepen, zoals vorig jaar toen we een groep mensen met een visuele beperking op de tribune hadden. Het is goed te zien dat we elkaar daar ook in kunnen vinden.”

“Naast de naamsbekendheid en relatiemarketing is en blijft Zorg en Zekerheid Leiden Basketball een prachtig platform om onze kernwaarden te communiceren”, zegt Henk Gerla, Lid raad van bestuur bij Zorg en Zekerheid. “Als zorgverzekeraar willen we gezondheid stimuleren door bewegen en sport. Het basketbal biedt ons de mogelijkheid vele maatschappelijke projecten te ondernemen, die juist jeugd maar ook oudere mensen uit hun isolement halen en aanzetten tot sport en beweging. Onze doelstelling is dan ook om de regio waarin wij actief zijn tot de gezondste van Nederland te maken.”


15jaar Eredivisie Hoofdsponsor StrategicPartner ZorgenZekerheid

Meer nieuwsberichten