Zorg en Zekerheid Leiden Basketball breidt het bestuur uit en is op zoek naar een bestuurslid commercie om de organisatie extra slagkracht te geven.

Het bestuurslid commercie is verantwoordelijk voor  het aansturen van het commerciële team, sponsor/partner acquisitie, relatiemanagement en het reilen en zeilen van de goed lopende businessclub.

Het bestuur bestaat momenteel uit 4 leden en een voorzitter met ieder een eigen expertise (Financiën, Legal, Technische Zaken en Communicatie). Een bestuurslid van ZZ Leiden bestuur heeft respect en begrip voor de specifieke dynamiek van topsport en clubleven, zonder de zakelijkheid en efficiency uit het oog te verliezen en beschikt over de volgende competenties:

 Als bestuurslid commercie:

  • Heb je affiniteit met sport in het algemeen en basketbal in het bijzonder
  • Heb je ervaring met sponsor -of fondsenwerving en/of een leidinggevende achtergrond in sales;
  • Heb je een visie op sport in relatie tot de actuele maatschappelijke ontwikkelingen
  • Ben je in staat om toezicht te houden op strategische hoofdlijnen en constructief samen te werken;
  • Heb je een breed netwerk (regionaal en landelijk/benelux) en ben je bereid dit in te zetten voor ZZ Leiden;
  • Heb je de kans om te werken met een gedreven team van professionals en vrijwilligers om ZZ Leiden structureel aan de top van het Nederlandse basketbal (BNXT League) en in de Europese toernooien te laten acteren;

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Marcel Verburg, voorzitter van het bestuur van ZZ Leiden, verburg@eredivisiebasketballleiden.nl


Bestuur Eredivisie

Meer nieuwsberichten