Carrington Love zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. De Amerikaanse guard heeft om persoonlijke redenen ontbinding van zijn contract aangevraagd. Love is vanochtend teruggekeerd naar de Verenigde Staten.

Marcel Verburg, voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball betreurt het vertrek van Love. “Dit komt op een vervelend moment; juist nu het team goed in balans leek en mooie resultaten neerzette. Voor spelers en coaching staff komt de beslissing van Love om te vertrekken als een donderslag bij heldere hemel.”

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball staat na drie speelronden ongeslagen bovenaan in de Dutch Basketball League.

Carrington Love kwam in de drie officiële competitiewedstrijden van de bank, maar verbleef gemiddeld 26 minuten binnen de lijnen. Daarin was hij gemiddeld goed voor 16 punten, drie rake driepunters, 1.7 rebounds, 3.7 assists en 1.0 steals. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wist al deze wedstrijden in ruime zeges om te zetten.

In de komende dagen gaan Geert Hammink en de technische staf aan het werk om de selectie weer compleet te maken. Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wil op korte termijn een geschikte vervanger presenteren.


CarringtonLove Eredivisie

Meer nieuwsberichten