37-115

Datum: zaterdag 18 januari 2020 · 15:00
Team: U18
Locatie: Indoor Centrum Landsmeer, Landsmeer

U18 domineert in Landsmeer

Het U18-team van Zorg en Zekerheid Leiden speelde afgelopen zaterdag tegen Landslake Lions. In Landsmeer had het Leidse team weinig te duchten van de tegenstand. Aan het eind gaf het scorebord 37-115 aan.

Over deze wedstrijd volstaat een kort en bondig verslag. Zorg en Zekerheid Leiden was veel te goed voor Landslake Lions. De thuisploeg leken eerder welpen dan echte leeuwen. De Leidse jongens werden totaal niet getest en het was daarom ook niet een hele leuke wedstrijd.

Maar wat zeker wel een vernoeming waard is was de eenhandige Michael Jordan dunk van onze Thomas! Schitterend gedaan door Thomas.

Nog een hoogtepunt was het gesprek na de wedstrijd tussen coach Edwin en een niet nader te benoemen moeder. Edwin moest al zijn moves tevoorschijn toveren om er zonder kleurscheuren vanaf te komen. Het gesprek ging er zeer gemoedelijk aan toe, maar was zeker een leuk schouwspel. Werken met ouders van spelers is een vak apart wat Edwin zeker ook onder de knie heeft.

Komende zondag wacht een zeer mooie zware pot thuis tegen Landstede Hammers Zwolle, waar de boys zeker klaar voor zullen zijn en waarbij ze veel publiek kunnen gebruiken die het Leidse team luid komen aanmoedigen.