Fans van Zorg en Zekerheid Leiden zijn dit seizoen op de livestream aangewezen om de thuiswedstrijden in de Vijf Meihal te kunnen volgen. Op veler verzoek heeft Zorg en Zekerheid Leiden nu een ZZtrippenkaart geïntroduceerd om de livestreams te kunnen volgen.

Wil jij samen met je vrienden en mede-fans besparen op de prijs van de Livestream? Schaf dan een ZZtrippenkaart aan!

Met deze strippenkaart kan je tot aan de play offs 9x een livestream van ZZ Leiden bekijken voor €50,- (incl. admin kosten). Een los ‘kaartje’ kost € 7,50. Met de ZZtrippenkaart ben je dus voordeliger uit en bovendien steun je daarmee ook nog eens de club!

Het is aan jou hoe je  de ‘strippen’ gaat gebruiken. Één strip per wedstrijd of misschien deel je ‘strippen’ met anderen zodat zij ook een wedstrijd kunnen zien. Uiteindelijk is het zo dat je tot aan de playoffs in totaal maximaal 9x kunt inloggen met de speciale ‘strippenkaart’ login link die je zult ontvangen. Het kan dus ook dat je samen met 8 vrienden 1 complete ZZtrippenkaart gebruikt om dezelfde wedstrijd te kijken.

Hoe gaat het in z’n werk:

  • Je koopt via de ticketpagina op de ZZ Leiden website je strippenkaart
  • Je ontvangt een betaalbevestiging
  • Zo spoedig mogelijk ontvang je per email de instructies en een voucherlink waarmee je op Eyecons.com de livestream kunt bekijken.
  • Je kunt deze link in totaal max. 9 keer gebruiken tot aan de play-offs.  Je kunt dus ook strippen delen met anderen. Het is aan jou hoe je de strippenkaart wilt gebruiken.

De ZZtrippenkaart kun je hier aanschaffen.

Heb je vragen voor je de strippenkaart wil aanschaffen? Stuur die dan hierheen.


Eredivisie Livestreams Strippenkaart ZZtrippenkaart

Meer nieuwsberichten