De afgelopen twee seizoenen waren de livestreams via BNXT.tv gratis te bekijken. Daar komt dit seizoen verandering in. Er komt namelijk een League Pass tegen betaling, waarmee je het hele seizoen alle wedstrijden live kunt bekijken.

De adviesprijs van het abonnement is 49,99 euro voor een volledig seizoen, maar voor het eerste seizoen zal een full-season pass aangeboden worden voor 39,99 euro. Via de clubcode is het mogelijk een korting op de prijs te ontvangen van 15%. Dat komt dan neer op 34 euro. Wie van deze korting via de clubcode van Zorg en Zekerheid Leiden wil profiteren, dient bij aanmelding de code LEI15 te hanteren.

De voorbije twee seizoenen is geprobeerd om uniformiteit te creëren en de kwaliteit van de streams naar een goed niveau te brengen. De league ondersteunt de clubs door het gratis ter beschikking stellen van geautomatiseerde Playsight camera's of een financiële bijdrage te leveren in de eigen producties van enkele clubs. Deze verlichting op de clubbegroting zorgde ervoor dat clubs konden blijven investeren in datgene waar de fans het meest om geven, namelijk de kwaliteit van het team. Naast de live-content werd geïnvesteerd in een geautomatiseerde highlight tool die onmiddellijk na de wedstrijd highlights ter beschikking stelt, zodat nieuwe sponsormogelijkheden werden gecreëerd.

Een van de belangrijkste drijfveren achter deze overgang is de niet aflatende inzet om het streamingproduct te verbeteren. Want er is zeker nog plaats voor verdere kwaliteitsontwikkeling van de live-content en de highlights. Door continu te investeren in deze streaminginfrastructuur wil de BNXT League fans een naadloze en goede kijkervaring bieden, zodat ze kunnen genieten van elke dunk, driepunter en buzzerbeater.


BNXT.tv Eredivisie Livestreams

Meer nieuwsberichten