Op zondag 5 september vindt de jaarlijkse Open Dag van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball plaats. Het is dé uitgelezen kans voor de jeugd om nader kennis te maken met de helden van het nieuwe team.

De deuren van de Vijf Meihal gaan open om 12.00 uur, het festijn zelf begint om 12.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Na een pauze zal om 16.00 Zorg en Zekerheid Leiden een oefenwedstrijd tegen Landstede Hammer afwerken, die iedere bezoeker natuurlijk mag bijwonen.

We beginnen met een clinic. Lekker basketballen onder begeleiding van coaches van ZZ Leiden. Natuurlijk krijgen alle kinderen een hapje en een drankje aangeboden. Dat is nog niet alles, want alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Apollo op 30 oktober.

Op de Open Dag worden natuurlijk ook de coaches en spelers voorgesteld. In verband met de risico's van covid hebben we helaas moeten besluiten de spelers preventief een beetje te beschermen en ze daarom een beetje op afstand van de bezoekers te houden. We zullen handtekeningenkaarten uitdelen en heb je altijd al iets willen vragen aan een van de spelers of de coaches? Dan is dit het geschikte moment om je vraag te stellen.

Dus pak je agenda en zet daarin dat je op zondag 5 september tussen 12.00 en 18.00 uur aanwezig moet zijn in de Vijf Meihal.

Om een snelle doorstroom bij de ingang te garanderen en om de gratis kaartjes toe te sturen vragen we je om je HIER te registreren.

NB Bezoekers van 13 jaar en ouder zullen worden gecontroleerd bij de entree op de corona QR code en legitimatiebewijs. Vergeet deze dus niet mee te nemen!!


Eredivisie OpenDag

Meer nieuwsberichten