Op zondag 15 september vindt de jaarlijkse Open Dag van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball plaats. Het is dé uitgelezen kans voor de jeugd om nader kennis te maken met de helden van het nieuwe team.

De deuren van de Vijf Meihal gaan open om 12.30 uur, het festijn zelf begint om 13.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Na een pauze van een klein uurtje zal het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden ook een oefenwedstrijd tegen Apollo Amsterdam afwerken, die iedere bezoeker natuurlijk mag bijwonen.

Coach Rolf Franke en de spelers van het vlaggenschip geven een gratis clinic voor kinderen. Niet alleen een gratis clinic, want alle kinderen krijgen een hapje en een drankje aangeboden. Dat is nog niet alles, want alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook een gratis kaartje voor de thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Basketball Academie Limburg op 19 oktober.

Op de Open Dag worden natuurlijk ook de coaches en spelers voorgesteld. Wil je op de foto met je favoriete speler of een handtekening van een van de spelers of alle spelers, dan is dit je kans. Heb je altijd al iets willen vragen aan een van de spelers of de coaches? Dan is dit het geschikte moment om je vraag te stellen.

Dus pak je agenda en zet daarin dat je op zondag 15 september tussen 12.30 en 18.00 uur aanwezig moet zijn in de Vijf Meihal.

Om een snelle doorstroom bij de ingang te garanderen en om de gratis kaartjes toe te sturen vragen we je om je hier te registreren.


Eredivisie Oefenwedstrijd OpenDag

Meer nieuwsberichten