Vanuit de luxe van je huiskamer van topbasketbal genieten? Bekijk de ZZ Leiden livestreams van alle thuiswedstrijden. Voor een klein bedrag zit jij op de eerste rij. 

We hebben hard gewerkt om de livestream te verbeteren en het kijkgenot te verhogen. Zo hebben we nu een voorprogramma met de voorbeschouwing op de wedstrijd inclusief interviews met de coach en spelers. Bovendien hebben we extra camera’s langs het veld om de wedstrijd nog beter in beeld te brengen. De prijs voor de Pay-per-View bedraagt €7,50

Je kunt 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd inloggen op de livestream. Vanaf 15 minuten voor de wedstrijd start ons voorprogramma met de voorbeschouwing, interviews en het voorstellen van de teams.

Hoe werkt het?

  • Stap 1 – Zorg dat je een account hebt bij Eyecons. Maak deze aan op https://eyecons.com/register
  • Stap 2 – Zorg dat je ingelogd bent op je account, dat doe je door rechtsboven op het icoontje te klikken en je gegevens in te voeren.
  • Stap 3 - Klik op de link van de livestream. Deze is altijd https://eyecons.com/videos/5996 Je vindt hem ook op de Eyecons site onder live events of op de social media accounts van ZZ Leiden maar je kunt ook klikken op de livestreambutton op de ZZ Leiden site.
  • Stap 3 – Klik op Dagticket
  • Stap 4 – Klik op betalen. Nu kun je via ideal betalen - Let op Mollie Payment zal een POP up openen. Gebruik je bank app om de QR code te scannen of betaal met je bank e-identifier
  • Stap 5 – Is de betaling geslaagd dan zie je een bevestiging en kun je klikken op de button direct kijken
  • Stap 6 – Ga er lekker voor zitten en geniet van de wedstrijd

Om de instructies met screenshots te zien klik dan hier

Het is ook mogelijk een ZZtrippenkaart aan te schaffen waarmee je korting krijgt als je meerdere wedstrijden wilt bekijken of samen met virenden wilt delen. Klik HIER voor meer informatie.

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle aankomende wedstrijden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina


Eredivisie

Meer nieuwsberichten