Hoewel Worthy de Jong en Mohamed Kherrazi nog lang niet uitgespeeld zijn, hebben de twee spelers van Zorg en Zekerheid Leiden hun blik al op de toekomst gericht. De toekomst van nu nog jonge spelers (en speelsters) die te zijner tijd het stokje van de twee internationals moeten overnemen in het vlaggenschip van Zorg en Zekerheid Leiden.

Wat is namelijk het geval? Worthy de Jong en Mohamed Kherrazi behoren tot de staff van het Big Shots Mini Camp. Dit vindt van 29 juli tot en met 1 augustus plaats in de Katwijkse sporthal Cleijn Duijn. Een uitgelezen kans voor de jonge talenten van Zorg en Zekerheid Leiden, want Katwijk ligt natuurlijk op een steenworp van de Sleutelstad.

Na al die jaren dat hij al in Leiden speelt, mag Mohamed Kherrazi zich een echte Leidenaar noemen. De forward van zowel Zorg en Zekerheid Leiden als de Orange Lions wil dolgraag iets terugdoen voor zijn jongste fans uit de regio Leiden.

Worthy de Jong is een van de meest spectaculaire spelers in de Dutch Basketball League. Tijdens het camp zal hij laten zien wat er nodig is om de mooiste acties te kunnen maken.

Hoofdcoaches op het camp zijn Sonja en Fleur Kuijt, de zusjes die voor het eerste damesteam van Solar Systemen-Grasshoppers uitkomen. Ook de oudste zus Karin, die momenteel uitkomt voor BC Herne in de Duitse Bundesliga, zal maar Katwijk komen om de jongste jeugd uit de regio te inspireren.

Organisator Matthijs Groot is trots op de coaching staff die straks klaar staat voor de jongste jeugd in Katwijk en omgeving: “Met de komst van Worthy de Jong en Mohamed Kherrazi, en daarnaast Karin, Sonja en Fleur Kuijt is de staff van het Mini Camp in Katwijk voorlopig compleet. Ik vind het fantastisch dat deze toppers zich in hun vakantieperiode willen inzetten om de jeugd uit de regio Leiden/Katwijk te enthousiasmeren. Ik weet zeker dat de jeugd ontzettend veel van hen kan leren en dat dit weer een boost kan geven aan het basketbal in de regio!”


Eredivisie maatschappelijk MohamedKherrazi WorthyDeJong

Meer nieuwsberichten