Door de 89-92 overwinning tegen Heroes Den Bosch heeft Zorg en Zekerheid Leiden zich geplaatst voor de kwartfinale van de Basketball Cup, zoals het NBB-Bekertoernooi nu heet. Het is snel schakelen voor de ploeg van coach Rolf Franke, want deze donderdag (16 januari) wordt de eerste wedstrijd voor de kwartfinale al gespeeld. In de Vijf Meihal is Landstede Hammers dan de tegenstander. Het duel in de Vijf Meihal begint om 20.30 uur. 

In tegenstelling tot de vierde ronde gaat het in de kwartfinale wel over twee wedstrijden. De regerend bekerhouder Zorg en Zekerheid Leiden begint met een thuiswedstrijd. In februari wordt de terugwedstrijd afgewerkt.

De kaartverkoop voor de wedstrijd van aankomende donderdag gaat zo snel mogelijk van start. Je kunt je kaartje hier aanschaffen.

Voor deze wedstrijd geldt een speciale actie voor verzekeringnemers bij Zorg en Zekerheid. Op vertoon je zorgpas en een geldig legitimatiebewijs bij de hoofdingang mag je gratis de wedstrijd bijwonen

Kom de ploeg steunen, want dat kunnen de mannen in deze drukke tijden goed gebruiken. Het is eveneens zaak om een goed resultaat te boeken met het oog op de tweede wedstrijd. Dus zorg dat je erbij bent!


BasketballCup Eredivisie LandstedeHammers

Meer nieuwsberichten