Tradities zijn er om in stand te worden gehouden. Daarom is er ook nu weer een Basketball Jaarboek. 120 pagina’s over het bijzondere seizoen 2022-2023, waarin uiteraard een hoofdrol voor Zorg en Zekerheid Leiden. Hoe kan het ook anders met drie hoofdprijzen en de Coach van het Jaar.

In de traditie van wat Mart Smeets ooit begon in de jaren zeventig van de vorige eeuw stelde de Stichting American Sports, ook uitgever van het magazine Rebound, opnieuw een fraai jaarboek samen met alle ins en outs van het seizoen. Verhalen, uitslagen, statistieken en heel veel foto’s vormen een mooie herinnering aan een bijzonder jaar.

Lees over de onvoorstelbare zegetocht van Zorg en Zekerheid Leiden, interviews met Marijn Ververs en Doug Spradley. Kijk naar de mooie lijst van uitslagen en verdiep je in de statistieken van de mannen in het groenblauw. Maar vergeet de rest niet. De concurrentie, zoals je wilt.

Het boek verschijnt in december en alleen bestelde exemplaren worden gedrukt. Dus wees er snel bij. De prijs bedraagt € 27,95, inclusief verzend- en portokosten. Bestellingen kunnen hier worden gedaan tot en met zaterdag 11 november.


Douglas_Spradley Eredivisie Jaarboek MarijnVervers

Meer nieuwsberichten