115-57

Datum: zondag 4 oktober 2020 · 16:30
Team: U18
Locatie: Houtkwartier, Leiden

U18 haalt uit tegen Harlemlakers

Na twee nederlagen heeft het U18-team van Zorg en Zekerheid Leiden afgelopen zondag laten zien dat het team wel degelijk goed kan ballen. Het bezoekende Harlemlakers werd met een 115-57 nederlaag terug naar huis gestuurd.

Het U18-team van Zorg en Zekerheid Leiden zette vanaf het begin flink druk op Harlemlakers, dat daardoor de aanval niet goed kon opzetten. Bij Leiden werd er lustig op los gescoord door het hele team. Alle spelers kregen van de coaches de kans om te laten zien wat ze waard waren. Soll was er weer bij na een corona avontuur, maar helaas kon Farish door een enkelblessuren deze keer niet meedoen.

Spelers
Max was van grote waarde voor het team. Had een aantal zeer goede verdedigende acties en mega blocks. Ook aanvallend viel Max op met een aantal reusachtige dunks.
Romano had niet helemaal zijn dag. Schoot wel een aantal zeer fraaie driepunters maar dit grote talent kan zeker beter. Volgende wedstrijd maar weer het beste laten zien.
Koen ‘Speedy Gonzales’ was weer overal te vinden deze match. Vooral verdedigend van zeer grote waarde. Heerlijke speler om in je team te hebben en zeer belangrijke kracht.
Soll liet deze wedstrijd meteen zien dat hij terecht in het team zit. Zeer atletisch en kan nog een hele hoop groeien. Benieuwd waar hij eind van het seizoen op uit gaat komen.
Liam had voor zijn doen een matige wedstrijd. Kan mega goed ballen, maar haalde deze match niet zijn eigen niveau. Dat zal zeker wel gaan komen bij dit grote talent.
Boris de scoring machine was weer goed op dreef. Is een van de makkelijkst scorende speler van het team. Daarnaast ook nog eens een keiharde werker, dus een genot om in het team te hebben.
Kaya begon licht geblesseerd aan de wedstrijd, maar strooide desondanks weer met zeer scherpe passes. Kaya heeft tevens een zeer grote drive om er alles uit te halen.
Fillippos, de man met de snelle handjes, was verdedigend zeer actief aanwezig. Kreeg hierdoor wel een aantal foutjes van de scheidrechters, maar is wel erg goed in het vervelend zijn voor de tegenstanders. Scoorde ook een mooi aantal punten, 14.
Yannick had vooral aanvallend een meerwaarde met een aantal mooi driepunters. Verdedigend mag het iets feller allemaal, maar uit betrouwbare bron vernomen dat dit nog dit jaar zeker gaat gebeuren….
Evaggelos, oftewel Vaggie, gooit zijn hele hebben en houwen in de strijd. Echt vol passie deze speler. Heeft goed oog voor zijn medespelers en kan zowel aanvallend als verdedigend snel uit de voeten. Mooie vent om in je team te hebben.

Nu lijkt het allemaal rozengeur en maneschijn deze wedstrijd. Maar zelfs met een zeer dikke overwinning waren de coaches Wouter en Bas verre van tevreden. Afspraken die voor de wedstrijd waren gemaakt, werden in het veld niet goed uitgevoerd. De tegenstander was niet goed genoeg om hier profijt uit te halen, maar dat zal zeker niet elke wedstrijd zijn. Het team werd nog even streng toegesproken door de coaches dat het echt nog een stuk beter moet allemaal. De kreet Work Hard Play Hard zal dan ook goed van pas komen.