Zorg en Zekerheid Leiden stuit in de kwartfinale van de strijd om de Basketball Cup (voorheen NBB-beker) op The Hague Royals. De kwartfinale wordt gespeeld via een thuis- en een uitwedstrijd. In januari zal dit tweeluik op het programma moeten staan, want op 2 februari staan de halve finales gepland.

Een en ander betekent dat Zorg en Zekerheid Leiden in januari wel eens vier keer tegen The Hague Royals uit gaat komen. Op 2 januari wordt er namelijk in Den Haag tegen de Royals gespeeld voor de BNXT League. De wedstrijd in Leiden voor de BNXT League staat gepland voor 19 januari. Het zal overigens nog een hele klus worden om de bekerwedstrijden in te plannen, want Zorg en Zekerheid Leiden komt vanaf 13 januari ook weer midweeks in actie voor de FIBA Europe Cup.

Voor een plek in de halve finale spelen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball en Aris Leeuwarden tegen elkaar. Donar heeft geloot tegen Landstede Hammers. Heroes Den Bosch, dat afgelopen zaterdag met 54-113 won van BS Leiden, gaat het opnemen tegen Den Helder Suns.


BasketballCup Eredivisie Kwartfinale TheHagueRoyals

Meer nieuwsberichten