Na alle voorbereidingen om te voldoen aan de eisen van het COVID-19 protocol werden wij twee weken geleden door de maatregelen van het kabinet ingehaald. Geen publiek meer bij sportwedstrijden, zowel professionele als ook amateursport. Het is een hard gelag maar het is niet anders.

 

 

Maar voor ons heeft dit grote consequenties. Er waren al maatregelen getroffen (en dus kosten gemaakt) om wel mensen in de zaal toe te laten. Die zijn voorlopig nu even voor niets geweest.

Inkomsten vallen weg

Nu er geen mensen in de zaal aanwezig mogen zijn, vallen de inkomsten die we uit de kaartverkoop zouden hebben helemaal weg. Terwijl onze verplichtingen en kosten wel doorlopen. Het wordt financieel gezien een moeilijke tijd.

Betaalde livestream

Je kunt de club steunen door massaal onze livestream te gaan kijken. In voorgaande seizoenen boden wij de livestream gratis aan om onze fans die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn, toch van de wedstrijd te laten genieten. Mede door bovenstaande punten zullen wij echter nu de livestream betaald gaan aanbieden via het platform van Eyecons. Aan deze dienst zijn kosten verbonden voor BTW, iDeal betaling en gebruik van het platform. Deze kosten zijn inbegrepen in de aanschafkosten van de livestream.

Eenmalig registreren

Om de livestream thuis te bekijken moet je je eerst eenmalig gratis registreren op:  www.eyecons.com

Dit doe je door rechts bovenin op het poppetje te klikken. We raden aan om dit ruim voor de wedstrijd te doen. Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je met die gegevens inloggen.

Uitzending begint kwartier voor aanvang wedstrijd

Op de wedstrijddag start de livestream ongeveer een kwartier voor aanvang van de wedstrijd. Als je op de website van Eyecons bovenaan op LIVE klikt zal daar de wedstrijd benoemd staan. Als je op de link van die wedstrijd klikt, kun je het bedrag van 7,50 via iDeal betalen en daarna de gehele wedstrijd live bekijken.

Overigens kom je ook bij de livestream uit als je op onze homepage zzleiden.nl op de Livestream button klikt. Dit geldt voor thuis - en uitwedstrijden.

Dus, schreeuw je longen leeg voor je TV, laptop of telefoon. We hebben jullie steun hard nodig!

 


Eredivisie leiden zorge

Meer nieuwsberichten