Deze kerstvakantie organiseert Zorg en Zekerheid Leiden Basketball samen met  H20 Esports Campus twee Ebasketball evenementen op 21 en 28 december.

Deze evenementen zijn een unieke combinatie van 2K NBA 21, VR NBA, esports en lekker bewegen op de H20 Esports Campus!

Ontwikkel je digitale en virtuele basketbal-vaardigheden tijdens de kerstvakantie op een verrassende manier waarbij online gaming en realtime bewegen centraal staan. Onder begeleiding van toppers uit de wereld van gaming, esports en influencers worden er games gespeeld en gesport op verschillende stations. Ga met de spelersbus van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball naar het grootste esports gaming stadion van Nederland in Purmerend!

Voor wie en wanneer?

Ebasketballkamp is bedoeld voor fans, leden en jeugdspelers van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball in de leeftijd 7 t/m 16 jaar. In het grootste Esports Gaming Stadion van Nederland ontwikkelen kinderen zich op een unieke manier met deze unieke gebeurtenis. Ze krijgen training in 2K NBA, Virtual Reality Basketbal, leren van influencers hoe ze Youtube video’s moeten maken en krijgen nieuwe skills met de bal aangeleerd, want er moet natuurlijk ook gesport worden!

Ze gaan de strijd aan met leeftijdgenoten in 2K NBA, Rocket League en Simracing. Daarnaast worden er verschillende toernooien gespeeld waarmee deelnemers punten kunnen verdienen. Er worden per spel workshops gegeven door topcoaches en trainers uit de esports & gaming wereld.

Meld je NU aan!

Uiteraard gaan we niet de hele dag achter een scherm zitten, we gaan ook lekker bewegen! Onze Interactieve Esport Wall activeert deelnemers om spelenderwijs en actief games te spelen.

Aan het eind van de dag tellen we alle punten bij elkaar op en maken we tijdens de prijsuitreiking de H20 Ebasketballers Van De Dag bekend op onze mainstage, waar de kids zich als echte pro’s wanen.

Om een indruk te krijgen hoe zo’n kamp eruit ziet bekijk hier het filmpje

Kosten

Deelname aan het Ebasketballkamp kost €76,- incl. administratiekosten. Het vervoer met de ZZ Leiden spelersbus is optioneel en kost €16 Euro pp.

Corona

Uiteraard is er een coronaprotocol waar aan gehouden dient te worden. Lees hier het protocol van de H20 Esports arena

 

Ga snel naar site van H20 om je aan te melden


Eredivisie Jeugd

Meer nieuwsberichten