Zorg en Zekerheid Leiden is voor komend seizoen op zoek naar een video scout. Het takenpakket van de video scout bestaat uit: het analyseren van tegenstanders, het zoeken naar play ‘calls’ van tegenstanders, het maken van videopresentaties van tegenstanders en het maken van een playbook van de tactiek van tegenstanders.

Het scouten van tegenstanders is vooral voorwerken naar de volgende wedstrijd. Je kijkt meerdere wedstrijden van de tegenstander, waarbij je let op aanvallende patronen en calls van elke play. Met behulp van Instat verzamel je videobeelden en dit alles verwerk je in een videopresentatie. Daarnaast maak je een playbook met alle tactiek van tegenstanders.

Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je te voldoen aan een aantal eisen behorend bij deze functie:
- Ambitie om in jezelf te investeren als basketbalcoach
- Computer basisvaardigheden
- Ervaring met videobewerking
- Kennis van XML is een pre

Zorg en Zekerheid Leiden is op zoek naar iemand die in zichzelf wil investeren als basketbalcoach. Je wordt onderdeel van de coaching staf. Indien mogelijk ben je aanwezig op trainingen en zit je bij wedstrijden op de bank om live beelden te ‘taggen’. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Rob van Hooven 06-54924705 of vanhooven@eredivisiebasketballleiden.nl.


Eredivisie Gezocht Scout Video

Meer nieuwsberichten