Er zijn nog drie andere teams die onder de vlag van Zorg en Zekerheid Leiden in een competitie uitkomen. Dit zijn de jeugdteams U16, U18 en U21 (Dutch Talent League). De technische staf voor deze drie teams is nagenoeg bekend.

Wouter Hoogeveen gaat aan zijn tweede seizoen als hoofdcoach van het U16-team van Zorg en Zekerheid Leiden beginnen. Hij krijgt assistentie van Koen Grimbergen. Kim de Regt zal als teammanager optreden.

Ook de hoofdcoach van het U18-team, dat afgelopen seizoen de beker won, blijft aan. Edwin Engelhart leidde zijn ploeg daarnaast ook nog naar de halve finale van de play-offs. Monique Beelen zal wederom als teammanager fungeren.

Afgelopen seizoen viel er na U18 een gat naar U24. Dat team speelde toen in de Dutch Talent League. De leeftijdsgrenzen voor deze competitie zijn aangepast, zodat er nu sprake is van een U21-competitie. Robert van Osnabrugge zal als hoofdtrainer van het U21-team optreden. Sergio de Randamie, speler van de hoofdmacht van Zorg en Zekerheid Leiden, zal twee keer in de week bij de trainingen assisteren. De functie van teammanager voor dit team wordt ingevuld door Marieke Beelen en Jeroen Ververs.


Meer nieuwsberichten