Nu het seizoen voor de meeste teams voorbij is, is het weer tijd om vooruit te kijken naar het seizoen 2017/2018. Dit betekent dat er selectietrainingen gaan komen voor de teams van Zorg en Zekerheid Leiden (U16, U18, U20 en U24) en het tweede en derde team van BS Leiden, die in de promotie en tweede divisie uitkomen.

U16, U18, U20 en Heren 3

Beschik je over voldoende fundamentals, ben je een teamplayer en ben je mentaal sterk, dan kun je proberen een plek te veroveren in de jeugdopleiding van Zorg en Zekerheid Leiden. Realiseer je wel dat vier keer per week trainen verplicht is en dat je vanaf U18 ook nog minimaal één keer per week aan krachttraining moet doen. Deze krachttraining is overigens gratis.

De selectietrainingen worden gehouden in de Vijf Meihal in Leiden, gelegen aan de Boshuizerlaan. Deze trainingen vinden plaats op donderdag 18 mei, maandag 22 mei en donderdag 25 mei. Van 18.00 tot 20.00 uur is de beurt aan U16 en U18. Van 20.00 tot 22.00 uur vinden de selectietrainingen plaats voor U20 en Heren 3.

Al onze selectie trainingen dragen een ‘open’ karakter, dus iedereen is welkom.

Voor de selectietrainingen van de jeugdteams van Zorg en Zekerheid Leiden kun je je aanmelden bij Rob van Hooven (vanhooven@eredivisiebasketballleiden.nl). Vermeld bij je aanmelding je geboortedatum, op welk niveau en bij welke vereniging je gespeeld hebt.

Indien je niet voor een plek in de eredivisieteams in aanmerking komt, dan kun je binnen
BS Leiden voor de tweede teams geselecteerd worden. Deze tweede teams komen uit in de tweede divisie, direct onder de eredivisieteams). Wil je hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met Paul Rosdorff ((paul@rosdorff.nl). Paul is ook aanwezig bij de selectietrainingen

U24 en Heren 2

Wil je promotiedivisie spelen in het tweede team van BS Leiden of wil je in aanmerking komen voor U24 (Het DTL-team van Zorg en Zekerheid Leiden), neem dan telefonisch contact op met: Richard den Os (06-40746470) voor U24 of met Raoul Straathof voor Heren 2 (via Paul Rosdorff, 06-53142441).


Meer nieuwsberichten