Nog even en dan gaat het basketbalseizoen weer beginnen. Zorg en Zekerheid Leiden kent een goede voorbereiding en het team ziet er veelbelovend uit. Wordt dit het jaar dat we weer op het Stadhuisplein staan om een kampioenschap te vieren?

De resultaten tot nu toe zijn uitermate goed te noemen. Met een incomplete selectie winnen van Limburg United en Grisson Bon Reggio Emilia. Ook Dolomiti Energia Trentino had alle moeite om Zorg en Zekerheid Leiden op het eigen toernooi van zich af te schudden.

Schaf nu nog een seizoenkaart aan om het team van start tot eind aan te moedigen en er samen met Zorg en Zekerheid Leiden een fantastisch seizoen van te maken. Dat kun je hier doen.

Met een seizoenkaart heb je toegang tot alle thuiswedstrijden in de Dutch Basketball League inclusief play-offs en ook de thuiswedstrijden voor de beker. Let wel: wedstrijden van de FIBA Europe Cup zijn niet bij de seizoenkaart inbegrepen.

Net zoals de voorgaande jaren krijgen de kopers ongeveer twee weken voor de eerste thuiswedstrijd de inloggegevens voor de app met daarin hun kaart(en) toegestuurd. Rond die tijd zullen ook de stoelnummers van de seizoenkaarthouders op de blauwe tribune bekend worden gemaakt.


Meer nieuwsberichten