Met grote verslagenheid hoorden wij donderdagavond van het overlijden van Rolf Marselis. In december vernamen we voor het eerst dat Rolf ernstig ziek was en dat was een enorme schok voor ons. Dat het allemaal zo snel is gegaan is moeilijk te bevatten. Zo snel en veel te jong is hij heengegaan.

Rolf is vanaf de oprichting van ZZ Leiden betrokken geweest bij de club, onder andere in de verslaggeving, als omroeper en als interviewer. Iedereen in onze organisatie is bekend met het beeld van Rolf en z’n microfoon met pluizige plopkap die al snel omgedoopt werd tot hamster.

Daarnaast hebben we, in z’n rol als voorzitter van de LSF, altijd nauw contact met elkaar gehad. Hij was altijd een graag geziene gast en met z’n sporthart heeft hij veel betekend voor ZZ Leiden.

Na het bekend worden van het overlijden van Rolf hebben we veel berichtjes ontvangen van vrijwilligers, supporters en sponsoren. Hieruit blijkt hoe geliefd Rolf bij velen was. Hij hoorde bij het ‘meubilair’ van ZZ Leiden. We zullen hem enorm missen.

Wij wensen Thea, de kinderen en de rest van zijn familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Namens het bestuur en medewerkers van ZZ Leiden,

Marcel Verburg
(voorzitter)


Eredivisie

Meer nieuwsberichten