Geert Hammink begint volgende week met de trainingen van Zorg en Zekerheid Leiden. Inmiddels is er ook een oefenschema bekendgemaakt, al is dat door het coronavirus wel onder voorbehoud. De eerste twee van vier thuiswedstrijden worden zonder publiek gespeeld.

Op zaterdag 12 september komt Den Helder Suns op bezoek in de Vijf Meihal (aanvang 20.00 uur, maar wel besloten). Wederom in Leiden wordt er op woensdag 16 september geoefend tegen Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Dit duel begint om 19.30 uur, maar wordt ook nog zonder publiek afgewerkt.

Op dit moment is het nog niet zeker, maar de kans bestaat dat de laatste twee thuiswedstrijden van de voorbereiding op het seizoen wel met publiek gespeeld gaan worden. Op zaterdag 19 september wordt om 19.00 uur de strijd aangebonden met Landstede Hammers Zwolle.

De laatste thuiswedstrijd van de oefencyclus vindt op woensdag 23 september plaats. Om 19.00 uur neemt Zorg en Zekerheid Leiden het dan op tegen Phoenix Brussels uit België.

In principe wordt de oefencampagne op vrijdag 25 september afgesloten met een uitwedstrijd tegen Phoenix Brussels. Dit duel is wel onder voorbehoud van de coronacode die op dat moment in België geldt.

Nog even alles op een rijtje:

  • Zaterdag 12 september, 20.00: Zorg en Zekerheid Leiden - Den Helder Suns
  • Woensdag 16 september, 19.30: Zorg en Zekerheid Leiden - Zeeuw en Zeeuw Feyenoord
  • Zaterdag 19 september, 19:00: Zorg en Zekerheid Leiden - Landstede Hammers Zwolle
  • Woensdag 23 september, 19:30: Zorg en Zekerheid Leiden - Phoenix Brussels
  • Vrijdag 25 september, 19:30: Phoenix Brussels – Zorg en Zekerheid Leiden

Eredivisie Oefenwedstrijden

Meer nieuwsberichten