Zorg en Zekerheid Leiden speelde afgelopen seizoen het meest spectaculaire basketbal van Nederland. Misschien zelfs wel het meest spectaculaire basketbal van alle jaren Zorg en Zekerheid Leiden. Arie in 't Veld zette de highlights van afgelopen seizoen nog eens op een rijtje. Geniet van ruim zes minuten acrobatiek!

Darius Thompson en Worthy de Jong zijn trapezewerkers die in de lucht nog heel veel kunnen doen. Hun dunks en soepele acties zijn een lust voor het oog. Niet minder fraai zijn de harde dunks van Mohamed Kherrazi, Kenneth Simms en Clayton Vette. En dan hebben we het nog niet eens over de soepele ballhandling en soms schier onmogelijke scores van bijvoorbeeld Maurice Watson Jr.

Het was een seizoen om nooit meer te vergeten. Zorg en Zekerheid Leiden drong verder door in Europese basketbaltoernooien dan ooit en voor het eerst sinds 2013 werd weer eens een belangrijke prijs in de wacht gesleept: Zorg en Zekerheid Leiden werd namelijk bekerwinnaar 2019 en dat feest werd gevierd zoals men dat alleen maar in Leiden kan.


Eredivisie Highlights Spektakel

Meer nieuwsberichten