Voor het eerst sinds 2015 gaat Zorg en Zekerheid Leiden weer aan een Europees avontuur beginnen. In de tweede en laatste voorronde voor de FIBA Europe Cup stuit de Leidse ploeg op het Oostenrijkse ece Bulls Kapfenberg. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van 10 oktober is inmiddels van start gegaan.

Zorg en Zekerheid Leiden begint het Europese avontuur met een uitwedstrijd in het Oostenrijkse Kapfenberg. Dit duel vindt op woensdag 3 oktober plaats.

Thuiswedstrijd

De return staat een week later (woensdag 10 oktober) op de agenda. Het duel in de Vijf Meihal begint om 20.00 uur. De winnaar van deze tweestrijd plaatst zich voor de groepsfase van de FIBA Europe Cup. Indien Rolf Franke en zijn manschappen hierin slagen, dan volgen er nog minstens zes wedstrijden in de groepsfase. Drie van die wedstrijden worden dan in de Vijf Meihal afgewerkt.

Kaarten

Voor het duel tegen ece Bulls Kapfenberg is de kaartverkoop van start gegaan. Een kaartje voor de hoofdtribune kost € 17,50. Voor een kaartje voor de andere tribunes betaalt een volwassene € 15,00. Voor jeugd tot en met 17 jaar kost een kaartje voor in de zaal (dus niet de hoofdtribune) € 7,50.

Let op: seizoenkaarthouders moeten voor dit duel ook een kaartje kopen. De seizoenkaart is namelijk niet geldig bij de Europese wedstrijden.

Kaartjes voor het duel tegen ece Bulls Kapfenberg kun je hier aanschaffen. Sla nu alvast je slag en verzeker je van een plekje in de Vijf Meihal bij dit zeer interessante en belangrijke duel!

 


Meer nieuwsberichten