Zorg en Zekerheid Leiden heeft zich zojuist geplaatst voor de bekerfinale tegen Landstede Basketbal en dat betekent dat de kaartverkoop voor de Leidse supporters van start gaat. Op de ticketpagina op de website van Zorg en Zekerheid Leiden kan men vanaf morgen kaarten kopen.

Zorg en Zekerheid Leiden zal in samenwerking met de Blauwe Brigade een combikaart met busreis en entreekaart gaan aanbieden voor de supporters die de Leidse formatie tijdens de bekerfinale in Zwolle willen ondersteunen. Hoeveel mensen zich ook aanmelden, de bus zal te allen tijde naar Zwolle rijden. Er is dus geen minimum aantal meereizende supporters nodig.

Deze combikaart is op de normale ticketpagina beschikbaar. Wie op eigen gelegenheid wil gaan, kan op deze pagina ook een ticket voor de finale aanschaffen. De kaarten worden via het Leidse systeem uitgegeven en moeten dan in Zwolle omgeruild worden voor het echte toegangsbewijs

De bekerfinale wordt zondag 31 maart in Zwolle afgewerkt. De tegenstander was al wat langer bekend, namelijk Landstede Basketbal. Dit duel, dat live wordt uitgezonden bij de NOS, begint om 13.30 uur.

Zorg en Zekerheid Leiden heeft drie keer eerder voor de beker tegen Landstede Basketbal gespeeld. De eerste keer was in het seizoen 2011/2012. De Leidse ploeg versloeg de Zwollenaren in de halve finale met 66-47. Twee dagen later veroverde Zorg en Zekerheid Leiden de beker door Matrixx Magixx met 88-74 te verslaan.

In het seizoen 2015/2016 troffen beide ploegen elkaar opnieuw in de halve finale. Zorg en Zekerheid Leiden won het eerste treffen in de Vijf Meihal met 86-67 en kon zich een 73-62 nederlaag in Zwolle permitteren. In de finale, die ook in Zwolle werd gespeeld, ging Zorg en Zekerheid Leiden in de finale met 58-57 ten onder tegen Den Bosch.

DTL-team
Het DTL-team van Zorg en Zekerheid Leiden staat trouwens ook in de bekerfinale. De Leidse ploeg neemt het op zaterdag 30 maart in Bemmel op tegen Harlemlakers. Deze finale begint om 17.30 uur.


Eredivisie

Meer nieuwsberichten