Het eredivisieteam van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is op zoek naar een aantal enthousiastelingen voor uitbreiding van het scouting -en juryteam.

Voor het juryteam zoeken we mensen die het leuk vinden om scores bij te houden, de 24 seconden regel scherp uit te voeren of het scorebord te bedienen. Gemiddeld ben je om de wedstrijd aan de beurt.

Essentieel voor deze functie is enthousiasme, kennis van basketbal en de bereidheid om met een team de wedstrijd professioneel te laten verlopen.

Volgens de scheidsrechters hebben wij de beste jury van Nederland, hoe leuk is het om daar onderdeel van te zijn?.

Tijdens iedere wedstrijd worden alle acties van onze spelers en tegenstanders door het scoutingteam verwerkt in een computersysteem, basketbal is immers een sport van statistieken.

Voor de uitbreiding van ons scoutingteam zoeken we geïnteresseerden voor twee functies:

a. Caller: je roept dan alles wat je ziet, balverlies, assist, rebound etc.
b. Operator: degene die alles wat de caller roept invoert in het programma.

Ook voor deze functies is kennis van basketbal een vereiste. Daarnaast zijn de steekwoorden accuratesse en professionaliteit van toepassing. Wij bieden voor beide functies de mogelijkheid om je te laten opleiden via de FIBA eisen.

Als dank krijg je een seizoenkaart voor alle wedstrijden van de club en word je natuurlijk ook uitgenodigd voor de vrijwilligersavond aan het einde van het seizoen.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Rob van Hooven.


Meer nieuwsberichten