Zorg en Zekerheid Leiden zou morgen moeten aantreden tegen Dutch Windmills. Die wedstrijd is van het programma afgevoerd. Dutch Windmills er namelijk niet in geslaagd om te voldoen aan de eis om voor 10 april de huishouding financieel op orde te krijgen.

De sympathieke geste van Jack’s Casino en de inspanningen van Bob van Oosterhout ten spijt. Het te overbruggen financiële gat om het eind van het seizoen te halen bleek te groot.

Dit betekent dat de uitslagen van Dutch Windmills uit de tweede helft van de competitie uit de stand worden gehaald en dat heeft uiteraard gevolgen voor de stand.

Spekkoper is Landstede Basketbal. De Zwollenaren gingen in de tweede competitiehelft twee keer onderuit tegen Dutch Windmills en zien die nederlagen nu geschrapt worden. Landstede Basketbal staat nu in punten gelijk met Zorg en Zekerheid Leiden, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld.

Zorg en Zekerheid Leiden kan zich nu gaan voorbereiden op de wedstrijd van zaterdag. In Leeuwarden neemt de Leidse ploeg het dan op tegen Aris Leeuwarden, waar hoofdcoach Tony van den Bosch is vertrokken en Anne van Dijk het seizoen uit zal coachen.


Dutch Windmills Eredivisie

Meer nieuwsberichten