Al sinds de oprichting van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is De Clercq Advocaten Notariaat een van de sponsors. Na het prachtige resultaat van het team in de play-offs, hebben Zorg en Zekerheid Leiden en De Clercq deze sponsoring niet alleen verlengd met drie jaar, maar ook uitgebreid: De Clercq Advocaten Notariaat wordt een van de Business Partners.

Al 12 jaar is De Clercq als sponsor betrokken bij de eredivisieclub. Daarnaast is Henriëtte van Baalen, advocaat en partner bij De Clercq, sinds eind 2014 een van de bestuursleden. Binnen het bestuur is zij verantwoordelijk voor alle juridische zaken.

Direct nadat in 2006 bekend werd dat basketbal in Leiden zou terugkeren op Eredivisie niveau, heeft De Clercq zich betrokken getoond. Het belang van sport is voor De Clercq een belangrijke reden om sponsor te zijn. Daarnaast heeft een sport als basketbal een aantrekkende werking op de jeugd in Leiden en omgeving. En is het natuurlijk een goede gelegenheid om relaties te ontmoeten.

Henriëtte van Baalen: “Sport verbindt. Niet alleen sporters onderling, maar juist ook het bedrijfsleven, de jeugd en vele andere betrokkenen. Daar komt bij dat sport ontzettend belangrijk is in het kader van bewegen. En een goed voorbeeld doet goed volgen. Om die reden vindt ons kantoor een gezond verenigingsleven in Leiden belangrijk, en een topsportclub zoals Zorg en Zekerheid Leiden hoort daar bij. Natuurlijk zijn de wedstrijden spectaculair om te zien en een mooie gelegenheid om met relaties of voor medewerkers van ons kantoor te bezoeken.”


Meer nieuwsberichten