Zorg en Zekerheid Leiden Basketball en Buijze Pers, uitgever van onder meer het Leids Nieuwsblad, hebben een overeenkomst getekend die Buijze Pers aan de club verbindt als Outstanding Partner en Media Partner.

Marcel Verburg, voorzitter van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball, reageert verheugd: “Door deze samenwerking zal het Leids Nieuwsblad wekelijks een volledige pagina wijden aan Zorg en Zekerheid Leiden. Daarnaast is het bereik van het Leids Nieuwsblad dusdanig dat we hopen dat we onze fanbase kunnen laten groeien.”

Ook Hans Buijze, eigenaar en directeur van Buijze Pers, is enthousiast: “Zorg en Zekerheid Leiden is de enige professionele sportclub in Leiden die elke thuiswedstrijd bijna 2000 toeschouwers weet te trekken. Naast de naamsbekendheid die het ons oplevert, vinden we het prachtig onze lezers elke week meer over Zorg en Zekerheid Leiden te kunnen melden.”

Verantwoordelijk voor de invulling van de wekelijkse pagina over Zorg en Zekerheid Leiden en de algemene uitvoering van het partnership is Pim Scheffer. Pim schreef de afgelopen seizoenen al met regelmaat over Zorg en Zekerheid Leiden en is al jaren volger van de club.


Meer nieuwsberichten