Zondag 12 maart 16.00 uur is het zover; de eerste kans voor ZZ Leiden om een prijs te winnen dit seizoen! We spelen dan de finale van de NBB Basketball Cup tegen Landstede Hammers in Zwolle. Juist, Zwolle, daar waar we 4 jaar geleden onder grote support van meegereisde Leidse fans de beker wonnen.

Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat we op herhaling gaan en in grote getale het team gaan aanmoedigen. De Blauwe Brigade heeft al meerdere bussen klaarstaan en dankzij een aantal sponsoren kunnen fans (vrijwel) gratis mee naar Zwolle.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de finale start maandag 6 februari om 17:00 uur voor seizoenkaarthouders, vrijwilligers en sponsoren. Een week later start de verkoop van de overgebleven tickets. De verkoop zal verlopen via de ticketshop van de NBB. Goed te weten is dat de beschikbare kaarten gelijkwaardig verdeeld worden onder de twee finalisten en de NBB.

In de loop van maandag 6 februari volgt voor seizoenkaarthouders, vrijwilligers en sponsoren meer informatie over de ticketprijzen en hoe je de tickets kunt bestellen. Een week later zal deze informatie ook openbaar gemaakt worden.

 


Eredivisie

Meer nieuwsberichten