Op zondag 30 september vindt de Open Dag van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball plaats. De uitgelezen kans voor de jeugd om nader kennis te maken met de helden van het nieuwe team.

Het festijn begint om 13.00 uur en duurt ongeveer drie uur. Coach Rolf Franke en de spelers van het vlaggenschip geven een gratis clinic voor kinderen. Niet alleen een gratis clinic, want alle kinderen krijgen een hapje en een drankje aangeboden.

Dat is nog niet alles, want alle kinderen die aan de clinic meedoen krijgen ook een gratis kaartje voor eerste thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden tegen Feyenoord Rotterdam. Dat duel vindt namelijk plaats op zaterdag 20 oktober.

Op de Open Dag worden natuurlijk ook de coaches en spelers voorgesteld. Wil je op de foto met je favoriete speler of een handtekening van een van de spelers of alle spelers, dan is dit je kans. Heb je altijd al iets willen vragen aan een van de spelers of de coaches? Dan is dit het geschikte moment om je vraag te stellen.

Tot slot is er ook nog een kwisje waar weer allerlei leuke prijsjes te winnen zijn.

Dus pak je agenda en zet daarin dat je op zondag 30 september tussen 13.00 en 16.00 uur aanwezig moet zijn in de Vijf Meihal. De zaal gaat al om 12.30 uur open.


Meer nieuwsberichten