Goed nieuws!! De versoepeling van de coronamaatregelen betekent dat we weer toeschouwers kunnen toelaten bij de wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden in de Vijf Meihal. Wel onder bepaalde voorwaarden.

Er zit nog wel een limiet op het aantal toeschouwers, maar we zijn zeer verheugd dat we in ieder geval weer grotendeels alle leden van de businessclub en iedereen die een seizoenkaart heeft aangeschaft kunnen ontvangen.

Helaas betekent deze limiet ook dat we vooralsnog geen kaarten in de vrije verkoop kunnen doen. Hoe dat straks in z’n werking gaat bij de volgende wedstrijden, doen we later uit de doeken.

Businessclubleden en seizoenkaarthouders die deze bij aanvang van het seizoen hebben aangeschaft, zullen zoals gebruikelijk hun tickets kunnen ophalen in de ZZ Leiden Basket App. De tickets voor de wedstrijd tegen medi Bayreuth (woensdag 26 januari) staan in de loop van de ochtend in de app.

Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden heeft tevens besloten dat iedereen die dit seizoen een seizoenkaart heeft aangeschaft de rest van het seizoen gratis tickets krijgt voor de Europe Cup wedstrijden. Dat betekent bij de wedstrijden tegen medi Bayreuth (26 januari) en Parma-Parimatch (9 februari) en zelfs bij plaatsing voor de afvalrondes van de Europe Cup krijgen deze seizoenkaarthouders een gratis ticket voor de thuiswedstrijden.

Er zal in de hal weer 1.50 meter afstand gehouden moeten worden. Dit betekent dat businessclubleden niet op hun vaste plaatsen terecht kunnen en ook dat niet iedereen op de blauwe tribune plaats kan nemen. We vragen jullie om begrip en flexibiliteit bij het vinden van een plekje voor iedereen in de hal.

De regels op een rijtje:
• Max 1/3 van de capaciteit, dus 700 toeschouwers in de Vijf Meihal;
• Bij ingang verplicht tonen van ticket, legitimatie en coronabewijs in de QR app (bewijs van vaccinatie, herstelbewijs of negatieve testuitslag);
• Alle toeschouwers geplaceerd, dus geen staplaatsen;
• Alleen plaatsnemen op gemarkeerde plaatsen met 1.50 meter afstand er tussen;
• Mondkapjes verplicht tijdens verplaatsen in de hal;
• Horeca in de hal is open, maar zal na de wedstrijd direct sluiten;
• De HomeTown Lounge zal helaas gesloten blijven in verband met corona gerelateerde onderbezetting van het horecateam.

Laten we met 700 man er voor zorgen dat de Vijf Meihal klinkt als een volgepakte schuur en schreeuw het team naar prachtige prestaties.


Eredivisie Publiek Versoepelingen

Meer nieuwsberichten