Op de avond dat Worthy de Jong in de Vijf Meihal werd gehuldigd als de beste speler van het decennium in de DBL, liet hij maar weer eens blijken dat naast een groot sportman te zijn hij ook over een groot hart beschikt. Op zijn wedstrijdschoenen gaf hij een eerbetoon aan Brenda James.

 

Voor veel mensen zegt dit misschien niet zoveel maar de hechte groep van vrijwilligers, bestuursleden en spelers die onlosmakelijk met de club zijn verbonden hebben met verdriet kennis genomen van het recent overlijden van Brenda.

Brenda en haar man, beide uit Canada, zijn ooit als klant van de kapsalon van Richard Koolen uitgenodigd voor een avondje ZZ Leiden toen mede-Canadees Ross Bekkering nog onder de borden heerste in de Vijf Meihal. Na afloop gingen ze met Ross op de foto en bij toeval ontdekten ze dat de familie James uit hetzelfde dorp kwam als Ross. What are the chances?

Sindsdien zijn ze trouwe fan en onderdeel van de ZZ Leiden familie geworden. We wensen de familie James veel sterkte met het verlies en we danken Worthy voor deze mooie spontane aktie.


Eredivisie

Meer nieuwsberichten