Groepen, Pers, Rolstoel

Groepen

Het is mogelijk om met een groep de wedstrijden van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball te bezoeken. In de zaal zal dan een plek gereserveerd worden voor de hele groep, zodat men bij elkaar kan zitten.

Een aanvraag daarvoor kan via het aanvraagformulier.

Vergeet niet in te vullen op het formulier:

  • Naam, adres, postcode en woonplaats voor het versturen van de factuur
  • Speciale arrangementen met bijv. versnaperingen zijn mogelijk in overleg

Na betaling worden de tickets per mail toegezonden.

Perskaarten

Vertegenwoordigers van de media - met uitzondering van degenen die vast op de medialijst staan - dienen zich tevoren per e-mail aan te melden voor een wedstrijd. Dat geldt zowel voor competitiewedstrijden als voor de duels, die worden gespeeld in het kader van de nationale beker, playoffs en Europa Cup.

Accreditaties zullen alleen worden verstrekt aan media, die daadwerkelijk publiceren over de betreffende wedstrijd.

In verband met de beperkte ruimte biedt een aanvraag geen garantie voor het vertrekken van een accreditatie. Alle aanvragen dienen per e-mail te geschieden via info@eredivisiebasketballleiden.nl

Gehandicapten

Natuurlijk kunt u met een rolstoel ook een thuiswedstrijd van Zorg en Zekerheid Leiden bezoeken. Hiervoor zijn speciale plaatsen beschikbaar op de vloer.

 

Deze plekken zijn niet via de website te reserveren. Wilt u als rolstoeler een thuiswedstrijd bezoeken, neem dan contact op met Kristel van Bureau Zorg en Zekerheid Leiden Basketball: mail info@eredivisiebasketballleiden.nl of bel 071-5722519.

 

De kaarten worden dan voor u gereserveerd en na betaling per mail toegezonden.

Ook voor overige vragen kunt u contact opnemen met ons, laat een beperking geen drempel zijn om de wedstrijden te bezoeken.