Verslag

Harlemlakers-Zorg en Zekerheid Leiden

76-51

Datum:
zaterdag 7 december 2013 · 15:00
Team:
U18

Onprofessionele instelling U18

Zorg en Zekerheid Leiden U18 heeft dit weekend niet thuis gegeven. Zonder enige vorm van beleving werd de zege cadeau gedaan aan Harlem Lakers. Dit meldde onze vaste reporter Rob van Dorp zwaar teleurgesteld.

Deze week geen wedstrijdbeleving verslag omdat er simpelweg geen beleving was. Niet dat onze jongens geen kansen hadden of dat ze in het begin werden weggespeeld.

Zeker niet! In het eerste kwart bedroeg de achterstand vier schamele puntjes. In het tweede kwart liep de achterstand op met zes punten. Helemaal niets aan de hand. Maar als je niet wil spelen, verlies je altijd. Pas in het vierde kwart was er sprake van beleving, zoals verwacht mag worden op dit niveau. Beetje te laat alleen.
Als ik zie met hoeveel inzet er gemiddeld 14 uur per week getraind wordt, wat de jongens daar allemaal voor moeten laten en met hoeveel plezier ze dat doen, dan is dat niet te rijmen met de wedstrijdbeleving. Het maakte vandaag niet uit wie onze tegenstander was. We speelden tegen onszelf.

O ja, de tegenstander was Harlem Lakers, tweede plaats op de ranglijst en absoluut te pakken vandaag. Deden we niet. Ben je gek..76-51. Dit moet niet te vaak voorkomen. In het weekeind doe ik namelijk alleen maar leuk dingen..

Statistieken

comments powered by Disqus